Maison scotch

In the spotlights: Maison Scotch

Elke week of elke maand proberen we een kledingmerk in the spotlights te zetten. Een mannen- of vrouwenmerk, dat maakt ons niet uit. Wij willen jou namelijk voorzien van nieuwe inspiratie, het hele jaar door. Dit keer staat Maison Scotch in the spotlights. Benieuwd naar dit merk? Lees dan vooral verder!

Maison Scotch, born and raised..

Gewoon in Nederland! Dit merk heeft haar HQ, ook wel hoofdkantoor, gevestigd in Amsterdam. Dat is dé plek waar alle nieuwe collecties worden bedacht, de tofste prints worden gecreëerd en waar alle kledingstukken tot in de details worden ontworpen.

De inspiratie halen ze natuurlijk niet alleen uit hun (giga) kantoor in Amsterdam. Het merk reist de hele wereld over om inspiratie op te doen voor hun nieuwste collecties. Een Afrikaanse sfeer, Indiase invloeden of inspiratie opgedaan in Zuid-Amerika? Het kan allemaal niet gek genoeg.

Speelse en stijlvolle collecties

Elk seizoen komen ze weer met de mooiste collecties. De collecties zijn voor zowel jonge als oude dames zeer geschikt. Jurkjes, jumpsuits, rokken, broeken en blouses.. Maison Scotch biedt alles waar jij van droomt. En het is allemaal ook nog eens prima betaalbaar (voor een merk dat in het hogere segment is gevestigd). Tijd om jouw garderobe aan te vullen met een leuke Maison Scotch jurk of blouse?

Stylingtips van de redactie

We snappen dat het niet altijd makkelijk is om een eigen stijl te creëren. Want wat is eigenlijk ‘jouw’ stijl? Gelukkig is Maison Scotch een merk dat voor iedereen goed werkt. De kledingstukken kunnen op allerlei manieren gestyled worden. Klassiek of juist sportief? Geef er je eigen draai aan. Tijd voor wat tips:

  • Probeer verschillende kledingstukken. Op zoek naar een mooie jurk voor een feestje, bruiloft of voor een zakelijke gelegenheid? Probeer eens wat verschillende modellen uit. Je ziet vaak direct welke modellen je wel of juist niet goed staan en je merkt ook snel waar jij je lekker in voelt.
  • Welke kleuren staan jou het beste? Ga op zoek naar die kleuren. Collecties zijn steeds vaker gevuld met leuke kleuren, dus er zitten voor jou ook vast wat leuke items tussen! Weet je nog niet welke kleuren jou goed staan? Met een professionele kleurentest bekijk je samen met een specialist welke kleuren goed staan bij je huidskleur, ogen en haarkleur.
  • Een leuke blouse of jurk aan, maar weet je niet of ‘ie wel écht leuk is? Ga niet in allerlei verschillende posities staan die je normaliter ook niet aanneemt. Ga in een ‘saaie’, verveelde houding staan. Staat de blouse je dan nog steeds goed? Dan is het een blijvertje!

Geef een reactie