mode

Inspiratie van het merk Annette Gortz

Dat vooral Chinezen dol zijn op Duitste mode, weten we al lang, maar de avant-garde creaties van Duitse ontwerpster Annette Gortz, weten ook de Europese fashionista’s te bekoren.
Gortz draagt een opvallende handtekening: Kwalitatief hoogwaardige materialen, strakke lijnen en moderne snijtechnieken vormen het karakter van deze kledinglijn.

De bezieling voor mode

Annette Görtz, is een ster onder de Duitse ontwerpers en geniet al jaren van een internationale faam. Deze modeontwerpster bracht haar eerste collectie uit in 1987 in Düsseldorf en kende een snelle expansie.

De hardwerkende Gortz richt zich op de essentie. Wie een item koopt, heeft iets speciaals en heeft een sterke persoonlijkheid. Naast de exclusieve kledingcollecties van Annette Görtz vindt u bijpassende accessoires.

De huidige collectie

Deze winter worden warme en zachte weefsels zoals ribfluweel en veloers gecombineerd met metalen elementen. Rubber coating wordt gebruikt om accenten te leggen. Ook zijn de traditionele Jacquard geweven bloemenpatronen terug in.
Klassieke materialen zoals wol, kasjmier en Suri Alpaca zijn ook belangrijke elementen van de nieuwe, in het oog springende kledinglijn.

De nieuwe kledingstukken zijn gekenmerkt door een stijlvolle elegantie en een aangename opvallende kleurselectie. Iets atypisch, want Gortz werkt vaak met neutrale tinten.
Het vertelt de creatieve diversiteit binnen de individuele collecties door Annette Görtz!

Waar te koop

Diva Annette heeft haar eigen showroom in Duitsland, maar deze mode is wel dichterbij te bereiken!

De fascinerende creaties van dit stijlvolle modelabel valt zo in de smaak dat je in Eindhoven een exclusieve Annete Görtz Shop vindt ,met een brede collectie. In België koopt u in Antwerpen.
Daarnaast zijn er talrijke online shops die steeds up to date het heetste van de naald voor de klant aanbieden.